RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
Eklenme tarihi : 10.04.2024 00:51:11 - 351 Okunma

Allah resulü (s.a.v) tarafından "evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş" olarak ifade edilen Kur’an ayı mübarek Ramazan ayı, sadece İslam alemini değil, bütün bir insanlık alemini, vahiy atmosferiyle kuşatarak, bereketinden ve feyzinden faydalanma imkanı sunarak veda etti. Bu bereket ve feyizden faydalananlara ne mutlu.

Bizleri bereketiyle karşılayan, sabrı, şükrü ve paylaşmayı öğreten, başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan, İç muhasebe ve muhakeme ile yenilenmenin, sosyal adaletin, dayanışmanın, paylaşmanın bereketini yaşatan, Kur’an ile ihya, infak ile arınma, sabır ve namazla yakınlaşmaya vesile olan Ramazan ayını geride bırakarak rabbimizin hediyesi olan, İslam âleminin birlik ve beraberliğini güçlendiren, huzur ve sürur getiren Ramazan Bayramı’na kavuştuk.

İslam âlemi için huzuru, mutluluğu ve birliği temsil eden bayramlar, son dönemde başta Gazze olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde zalimlerce yaşatılan zulümler nedeniyle buruk bir havada yaşanıyor. Siyonist İsrail’in 7 Ekim’den itibaren Filistin’de uyguladığı vahşi soykırım, aylardır her günümüzü olduğu gibi mübarek Ramazan’ı da hüzün, acı ve yas içinde yaşamamıza neden oldu. Halen devam eden korkunç soykırım nedeniyle mübarek Ramazan Bayramını da acı, hüzün ve yas içinde idrak ediyoruz.

Aylardır meydanlarda Gazzeli kardeşlerimize destek veren, boykotu büyüten, dayanışmayı yaygınlaştıran, zulme karşı kesintisiz direnişi sabır ve namazla dua etmenin bir parçası olarak gören Kültür Memur-Sen olarak teşkilatımızın, üyelerimizin, tüm kamu görevlilerinin, milletimizin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor, Filistin başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin özgür olduğu mutlu ve müreffeh bayramlarda buluşmayı diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA