Sanat Çalışanlarından Kültür Memur-Sen'e Ziyaret
Eklenme tarihi : 18.01.2017 22:31:03 - 1717 Okunma

Sanatçılarımızdan Suat Sancar, Orhan Gürer ve Ankara Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü emrinde Opera Şefliği görevini sürdüren Burak Şatana ve Amasra Müze Müdürü Baran Yılmaz, Olağanüstü Genel Kurul' da delegelerin oylarının tamamına yakınını alarak güven tazeleyen Genel Başkan Mecit Erdoğan' a ve yönetim üyelerine ziyarette bulunarak, yeni yönetim süreci için başarı dileklerini bildirdiler.

DSC_0584_1

Kültür Memur-Sen Genel Merkezi' nde gerçekleşen ziyarette, Genel Başkan Erdoğan, kültürün medeniyetlerin ışığı olduğunu vurgulayarak, “Toplumlar kültür sebebiyle bir arada bulunmaktadır. Bizde bu anlamda kültürü asli amacına uygun kullanmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Erdoğan, sanatçılarımızdan Sancar, Gürer ve Şatana’ ya ve Amasra Müze Müdürü Yılmaz’ a teşekkür etti. Sancar, Gürer, Şatana ve Yılmaz' da nazik karşılamalarından dolayı Genel Başkan Erdoğan' a ve Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Nihat Nurbaki' ye teşekkür ederek, yeni yönetimlerinin tekrar hayırlı olması dileklerinde bulundular.

DSC_0579

HABER 7 SON DAKİKA