SENDİKAMIZ HAKKINDA MESNETSİZ İDDİALARDA BULUNAN MİLLETVEKİLİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK
Eklenme tarihi : 25.08.2022 19:51:31 - 1035 Okunma

Deva Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu’nun Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yanıtlaması için verdiği soru önergesinde sendikamız töhmet altında bırakan ifadeleri yaptığımız basın açıklaması ile reddetmiştik. Şimdi de adı geçen milletvekili hakkında suç duyurusunda bulunduk.

Kültür ve Sanat hizmet kolundaki kamu görevlilerinin güven ve itimadını kazanarak 9 yıl gibi uzun bir süredir Genel Yetkili Sendika olarak üyeleriyle birlikte üyesi olmayan diğer kamu görevlilerini de temsil etmekte, sorunlarına çare aramaktadır. Yıllar içerisinde yapmış olduğu çalışmalar ve sorunlar noktasında dile getirdiği cesur söylemlerle hizmet kolu dahilindeki birçok sorunu çözmüş ve mağduriyetlerin giderilmesine vesile olunmuştur. Hal böyle iken sendikamızı rakip gören kişi ve kurumlar da hiç boş durmamış, daha iyisini yapma/gerçekleştirme gayretinden ziyade iftira mahiyetindeki söylemleri ile kendi seviyelerine sendikamızı çekmeye çalışmışlardır.

Herhangi bir somut delil dahi belirtilemeden, ithama konu eylemin islenmediği de bilindiği halde mesnetsiz ithamlar ile sendikamız ve yöneticilerinin itibarları zedelenmiştir. Aynı zamanda bu mesnetsiz ithamlar ile soruşturma başlatılmasına yönelik ifadelere yer verilmiştir.

Çamur at izi kalsın anlayışı ile hareket eden siyasi anlayışın temelsiz, gerçek dışı iddialara tarafımızla hiçbir şekilde alakası olamayan bir konuda Kültür Memur Sen camiası hakkında olumsuz algı üretme çabasında olan siyasi anlayışa karşı milletvekili ve diğer ilgililer hakkında suç duyurusun da bulunduk.

HABER 7 SON DAKİKA