SENDİKAMIZA TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Eklenme tarihi : 08.03.2015 22:37:37 - 5280 Okunma

Enerji-Bir-Sen eski Genel Başkanı ve MTA eski Genel Müdür yardımcısı AK Parti G.Antep Milletvekili A.Adayı Abdullah Tombul, TBMM Milletvekili Danışmanı Önder Karakartal ile birlikte sendikamıza ziyaretde bulunarak 5.Olağan Genel Kurul'da yeniden seçilen Genel Başkan Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ve başarı dileklerini ilettiler.

Memur-Sen ve Diyanet-Sen eski Genel Başkan yardımcısı Vakıflar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Cengiz Kon ile eski Milli Eğitim Müdürü Suat Bağcı Sendikamızın 5.Olağan Genel Kurulunda genel başkanlığa tekrar seçilen Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Ankara 1 nolu Kültür Varlıkları Koruma Kurulu Müdürü Yusuf Kıraç ile 2 nolu Kültür Varlıkları Koruma Kurulu Müdürü Murat Arık, 5.Olağan Genel Kurulumuz nedeniyle bize tebrik ziyaretinde bulunarak çalışmalarımızda başarı dileklerini ilettiler.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı Ahmet Yılmaz sendikamıza tebrik ziyaretinde bulunarak 5.Olağan Genel Kurul'da Genel Başkan seçilen Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerine tebrik ve başarı dileklerini ilettiler.

AAAAAAAAAAAAAAAAAA (1)AAAAAAAAAAAAAAAAAA (2)AAAAAAAAAAAAAAAAAA (3)AAAAAAAAAAAAAAAAAA (4)

 

 

HABER 7 SON DAKİKA