Teşkilat Çalışmalarımız Hız Kesmeden Devam Ediyor
Eklenme tarihi : 25.02.2017 00:13:00 - 1737 Okunma

Erdoğan: "Kültür Memur-Sen saflarında yer almadıkça gerçek kazanıma kavuşulamaz"

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, teşkilat çalışması gerçekleştirilen Hatay’da önemli değerlendirmelerde bulundu. Kültür Memur-Sen saflarında yer almayanların, aynı hizmet kolundaki başka hiçbir sendikadan kazanım konusunda gerçek bir hizmete ulaşamayacaklarını vurgulayarak, “Hizmet kolu çalışanlarımız, bizimle birlikte dünya standartlarında hizmet almaya başladı” ifadelerini kullandı. Ülkemizin içinde bulunduğu sürece de değinen Erdoğan, “Ekmeğimizin büyümesi, kazanımlarımızın kalıcılığının sağlanması için sıkıntılara karşı birlik ve bütünlük içinde olmamız gerekiyor ve bu anlamda da, Anayasa Referandumu’nda “EVET” demek milletimiz için kalıcı refaha ve felaha kavuşmak için giriş kapısı anlamına geliyor” dedi.

DSC_0050

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci, teşkilat çalışmaları kapsamında Hatay’da temaslarda bulundular. İlk durak olarak Memur-Sen Hatay İl Temsilciliğini ziyaret eden, Erdoğan ve Ekinci, Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan’la görüşerek, sendikal faaliyetler, çalışma hayatı ve gündeme ilişkin konularda değerlendirmeler gerçekleştirdiler. Ayrıca ziyarette yer alan, Sağlık-Sen ve Eğitim Bir-Sen Hatay İl Başkanlarıyla da, sendikal faaliyetler konusunda istişarelerde bulundular.

DSC_0040_1

Teşkilat çalışmaları kapsamında, Hatay İl Temsilcimiz Ümit Borazancı’yla birlikte Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü ziyaret eden Erdoğan ve Ekinci, başta İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Hüseyin Şahin ve İl Halk Kütüphanesi Müdürü Celal Baz ile görüşerek, istişarelerde bulundular ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

DSC_0030

Teşkilat çalışmalarının son durağında Müze Müdürlüğü’nü ziyaret eden, Erdoğan, Ekinci ve Borazancı, Müze Müdürü Arkeolog Nilüfer Sezgin ile görüşerek, Müze’nin faaliyetlerine ilişkin bilgi edindiler.

DSC_0046_1

Temaslarda bulunulan yerlerde, sendikamızın üyeleri ve hizmet kolu çalışanlarıyla bir araya gelen başkanlarımız, çalışanların sorunları ve taleplerini dinleyerek, sendikamızın çalışmaları ve kazanımları hakkında bilgi verdiler. Ziyaretlerde, hizmet kolu çalışanlarının Kültür Memur-Sen saflarına katılımı da sağlandı.

DSC_0037

 

HABER 7 SON DAKİKA