Toplu Sözleşme Tekliflerimiz Komisyonda Görüşüldü
Eklenme tarihi : 04.08.2017 11:08:59 - 2514 Okunma

Kültür Sanat Hizmet Kolunun komisyon çalışmalarının ilk toplantısı Devlet Personel Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıya Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcılarımız İdris Serçe, Fahri Ekinci ve Ahmet Yiğitoğlu ile Av. Enes Günay katıldı.

Komisyon çalışmalarını ziyaret eden Kamu Görevlileri Sendikaları Heyet Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplu sözleşmenin çalışanları mutlu edecek sonuçlarla tamamlanacağını söyleyen Yalçın, “Tekliflerimizin hepsi de makul ve karşılanabilir tekliflerdir. Bu sürecin müjdeli haberlerle sonuçlanması için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Komisyon  (2)

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ise toplantının açılışında yaptığı konuşmada, haksızlıkları, adaletsizlikleri, mağduriyetleri ortadan kaldıracak tekliflerle toplu sözleşme masasına oturduklarını ifade ederek, tekliflerimizin kabul edilmesi, sorunların çözümü için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Komisyon  (5)

Toplantıda Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul ve Memur-Sen Genel Başkan Danışmanı Hüseyin Rahmi Akyüz de hazır bulundular.

Konuşmaların ardından Kültür Sanat Hizmet Kolunun teklifleri görüşüldü. 

Komisyon  (6)

 

HABER 7 SON DAKİKA