“TÜRKİYE KAMU İLETİŞİM HİZMETLERİNDEKİ SOSYAL ORTAKLARIN SOSYAL DİYALOG KAPASİTELERİN GELİŞTİRMESİ PROJESİ”NİN KAPANIŞI GERÇEKLEŞTİ
Eklenme tarihi : 24.02.2018 16:53:13 - 1207 Okunma

Birlik Haber-Sen sendikamızın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın nihai faydalanıcı, TRT Genel Müdürlüğü’nün paydaşlığı ile PTT’nin iştirakiyle başlattığı ve 9 aydır süren, "Türkiye Kamu İletişim Hizmetlerindeki Sosyal Ortakların Sosyal Diyalog Kapasitelerin Geliştirmesi Projesi”nin kapanışını Ankara’daki programla gerçekleştirdi. Programa, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra, Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Memur-Sen’e bağlı diğer sendikaların başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Çalışma Bakanlığı, TRT ve PTT bürokratları ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda, Memur-Sen’in kuruluş aşamasından bahseden Yalçın, gündeme ilişkin açıklamarda bulunarak, bölgede oluşturulmak istenen terör koridoruna tepki gösterdi. Yalçın, konuşmasında programı düzenleyen Birlik Haber-Sen’i tebrik ederek, kamuda, “Sosyal Diyalog” ve “Çalışma Barışı” vurgusu yaptı.

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak konuşmasında: Sosyal diyaloğa önem veriyoruz. Bizler, birilerinin aksine yakıp yıkan çatışmacı, sınıf esasına dayalı bir sendikacılık yerine; uzlaşmaya dayalı ve sosyal diyalogun ön planda olduğu bir sendikacılık anlayışına önem veriyoruz. Biz şunu çok iyi biliyoruz. El ele vererek hem milletimizi kalkındıracak; hem de ekmeğimizi büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Birlik Haber-Sen sendikamızı böyle güzel bir alanda gerçekleştirdiği başarılı proje nedeni ile tebrik ediyor, Genel Başkan Ömer Budak ve çalışma arkadaşlarına başarılar diyoruz.

birlikyalcin4

birlikhabertoplu

 

HABER 7 SON DAKİKA