Vefat Eden Üyemizin Ailesine Ferdi Kaza Sigortası Çeki Takdim Edildi
Eklenme tarihi : 29.12.2015 17:08:57 - 2770 Okunma

Kültür Memur-Sen, Urfa'da trafik kazasında hayatını kaybeden üyesi Ali Ağan’ın  ailesini yalnız bırakmadı. Ali Yağan'ın ailesine Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci ve Şanlıurfa Temsilcisi Aykut Hakan Kutluhan tarafından 25.000 TL tutarındaki Ferdi Kaza Sigortası Çeki teslim edildi.

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci ve Şanlıurfa Temsilcisi Aykut Hakan Kutluhan, trafik kazasında hayatını kaybeden üyemiz Ali Ağan’ın ailesine 25.000 TL tutarındaki Ferdi Kaza Teminatı çekini teslim ederek, taziye ziyaretinde bulundu.

Vefat eden üyemizin ailesine çeki teslim eden Genel Başkan Erdoğan, ‘’Gidenleri geri getiremeyiz ama acılarınızı paylaşabiliriz, hafifletebiliriz. Sendikamızın SBN Sigorta ile yaptığı Grup Ferdi Kaza Sigortası Anlaşması ile tüm üyelerimiz ferdi kaza sigortası kapsamına alınmıştır. Allah rahmet eylesin’’ dedi.

Erdoğan, Kültür Memur-Sen ile ile SBN Sigorta arasında imzalanan protokol gereği, grup ferdi kaza sigortası anlaşması kapsamında  deprem, sel, toprak kayması, yanardağ patlaması, terör ve yangın sonucu ölüm ve sürekli sakatlık halleri ile kaza neticesinde meydana gelen boğulmaların grup ferdi kaza sigortası poliçesi teminatı kapsamına alındığını ifade ederek, “Genel merkez, temsilcilik yöneticileri, üyeler ve sendikamızın genel merkez çalışanlarının tamamı, ayırım yapılmaksızın, aynı miktar prim ödemesiyle aynı miktar teminat karşılığında sigortalı oldu. Buna göre grup ferdi kaza sigortası poliçe teminatları, ölüm halinde ve sürekli sakatlık halinde 25 bin TL’dir. Anlaşma kapsamında üyelerimizin edindikleri Şekerbank kredi kartını kullanmaları halinde de önemli bazı bankacılık hizmetleri ile ilgili avantajlar da sağlanmaktadır” şeklinde konuştu.

29aralıkhaber2

HABER 7 SON DAKİKA