Vefat Eden Üyemizin Ailesine Ferdi Kaza Sigortası Çeki Takdim Edildi
Eklenme tarihi : 14.11.2016 19:18:11 - 1807 Okunma

Kültür Memur-Sen, Rize'de trafik kazasında hayatını kaybeden üyesi Rıfat Hacıfazlıoğlu’nun ailesini yalnız bırakmadı. Hacıfazlıoğlu'nun ailesine Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Nihat Nurbaki tarafından 15 bin TL tutarındaki Ferdi Kaza Sigortası Çeki teslim edildi.

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Nihat Nurbaki, trafik kazasında hayatını kaybeden üyemiz Rıfat Hacıfazlıoğlu’nun ailesine 15 bin TL tutarındaki Ferdi Kaza Teminatı çekini teslim etti. Vefat eden üyemiz merhum Rıfat Hacıfazlıoğlu için Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabrı cemil ve başsağlığı dileyen Genel Başkan Erdoğan, ''Gidenleri geri getiremeyiz ama acılarınızı paylaşabiliriz, hafifletebiliriz. Sendikamızın Acıbadem Sigorta ile yaptığı Grup Ferdi Kaza Sigortası Anlaşması ile tüm üyelerimiz ferdi kaza sigortası kapsamına alınmıştır.’’ dedi.

Genel Başkan Erdoğan, yeni dönemde Kültür Memur-Sen ile Doğa Sigorta arasında imzalanan protokol gereği, grup ferdi kaza sigortası anlaşması kapsamında ölümlü trafik kazası ve sürekli sakatlık hallerinin grup ferdi kaza sigortası poliçesi teminatı kapsamında olduğunu ifade ederek, “Genel merkez, temsilcilik yöneticileri, üyeler ve sendikamızın genel merkez çalışanlarının tamamı, ayırım yapılmaksızın, aynı miktar prim ödemesiyle aynı miktar teminat karşılığında sigortalı oldu. Buna göre grup ferdi kaza sigortası poliçe teminatları, ölüm halinde ve sürekli sakatlık halinde 15 bin TL’dir.” şeklinde konuştu.

HABER 7 SON DAKİKA