Yalçın, İl Temsilcileri ve Komisyonlarla Bir Araya Geldi
Eklenme tarihi : 27.03.2017 13:51:45 - 2044 Okunma

Memur-Sen Türkiye Buluşması kapsamında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İl Temsilcileri, Genç Memur-Sen, Emekli Memur-Sen, Kadın ve Engelli Komisyonları yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 

5. Büyük Türkiye Buluşması kapsamında düzenlenen İl Temsilcileri toplantısında Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve konfederasyona bağlı sendikaların Genel Başkanları yer aldı. 

Programlarda konuşan Yalçın, "Darbeye, cuntaya, işgale karşı milletin yanında, milletle beraber olan, misyon ve vizyonumuza büyük katkı sağlayan duruşundan dolayı temsilcilerimize, komisyonlarımıza teşekkür ediyorum. Memur-Sen; üyeleri için onur, kamu çalışanları için umut kaynağıdır. Memur-Sen, zalimlere karşı direnişin merkezi, mazlumlar ve mahzunlar için diriliş nefesidir. Bize, “çağın erdemlileri” vasfı kazandıran, “vefa elbisesiyle” yol aldıran budur" dedi.

Kadınlar, gençler, engelliler ve emeklilere büyük görevler düştüğünü ifade eden Yalçın, "Yeniden Büyük Türkiye', 'Güçlü Türkiye' adı her ne olursa olsun hedeflediğimiz Türkiye’nin asli öznesi gençler, engelliler, kadınlar ve emeklilerdir. Türkiye’nin yeniden kuruluşunda sizler de olmalısınız. Komisyonlar olarak, halk oylaması sürecinde sorumluluk almalısınız, alanı dinamik tutmalısınız. Bu sizler için tarihi bir görev ve sorumluluktur. Bu sorumluğunuzu hakkıyla yerine getireceğinize olan inancımız tamdır" diye konuştu.

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Genel Başkanı Habibe Öçal, Engelliler Komisyonu Genel Başkanı Elvan Uğurlu, Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Emin Şenver ve Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan başkanlığında komisyonlarda da ayrı çalışma toplantıları gerçekleştirildi. Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanlar Kurulu toplantısına Kültür Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Rahmet Ersoy da katıldı.

DSC_0105

HABER 7 SON DAKİKA