‘Yeniden Sebîlürreşad’ Yayın Ekibinden Genel Başkan Erdoğan’ a Ziyaret
Eklenme tarihi : 23.01.2017 14:45:54 - 1582 Okunma

Yeniden Sebîlürreşad Dergisi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Bayhan ve dergi yazalarından Ali Şir Nazarov ve Mehmet Poyraz, yeniden seçilerek güven tazeleyen Genel Başkan Mecit Erdoğan’ a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek, yeni yönetim sürecinin hayırlara vesile olması dileklerini bildirdiler.

Kültür Memur-Sen Genel Merkezi’ nde gerçekleşen ziyarette, Fatih Bayhan, Sebîlürreşad Dergisi’ nin serüvenini ve üstelendiği misyonu dile getirdi. Sebilürreşad Dergisi’ nin, Osmanlı coğrafyası’ nın sıkıntılı dönemlerden geçtiği zamanlarda, milletin kurtuluş ruhuyla yeniden dirilerek, milli mücadeleyi kazanmasında büyük katkısı olduğunu vurgulayan Bayhan, “Adil, insani, islami yaklaşımlara geçen yüzyıldan daha ziyade ihtiyacı olan bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemi susarak, köşelerimize çekilerek geçirmek vebaldir. Bu anlamda derginin milli mücadeleye vermiş olduğu katkıyı, bu dönemde de canlandırarak tesirini göstermesine gayret edeceğiz” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Başkan Erdoğan, Bayhan, Nazarov ve Poyraz’ a teşekkür ederek, derginin yeni yayın hayatının hayırlara vesile olmasını dileklerini bildirdi.

sebilurresad

HABER 7 SON DAKİKA